Opvoedingsondersteuning

Op een ontspannen manier je kinderen opvoeden. Dat is iets wat elke ouder wil. Dat dat niet altijd even goed lukt, is begrijpelijk en menselijk. Maar soms is het moeilijk om een cirkel te doorbreken en is hulp bij opvoeden gewenst. Als opvoeden niet meer leuk is maar ingewikkeld. Je wilt graag positief opvoeden maar blijft toch in een negatieve spiraal hangen. Dan kun je terecht bij Pauline.

Ruime ervaring in het begeleiden van ouders en kinderen

Pauline van Soldt biedt opvoedingsondersteuning aan iedereen met (stief)kinderen van 0 tot 12 jaar. Ze heeft als pedagogisch medewerker, gezinsbegeleider en schoolmaatschappelijk werker veel ervaring opgedaan in het werken met ouders en kinderen.

Positieve ondersteuning

Opvoeden is heel persoonlijk. Niemand kent jouw kind zo goed als jij. Pauline gaat in haar hulp bij het opvoeden uit van jouw deskundigheid over je eigen kind. Ze geeft workshops en trainingen, of kijkt bij jullie thuis mee. Samen met jou onderzoekt ze waar jouw kracht ligt, en die van je kind. En hoe je met je kind op een positieve manier vooruit kan. Heb je daarbij meer, of andere ondersteuning nodig dan weet Pauline die voor je te vinden.

Kennismakingsgesprek

Heb je behoefte aan hulp bij het opvoeden van jouw kinderen en wil je kennis maken met Pauline? Neem dan contact op. 

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met mij op!

Powered by RealGen | Privacy Policy